vrijdag 12 juni 2015

ADJUNCT WERFLEIDER WEGENBOUW

Als adjunct werfleider sta je in eerste instantie in voor de voorbereiding en de opvolging van een of meerdere werven. Na een intensieve inwerkperiode word je, als rechterhand van de werfleider en projectleider, eveneens medeverantwoordelijk voor de organisatorische opvolging van alle activiteiten op de werf.

Je bent doorlopend op het terrein, pakt problemen aan, volgt de vordering van de werken op en informeert jouw verantwoordelijke op regelmatige basis over het verloop ervan. Je verzekert de rentabiliteit van je werf en waakt eveneens over de veiligheid en de kwaliteit van de uitgevoerde werken. 


Gezocht profiel:

Je bent een gemotiveerde en dynamische industrieel ingenieur of bachelor bouwkunde met zin voor administratie en organisatie. Je beschikt over leidinggevende capaciteiten en teamgeest.. Je hebt een basiskennis van het Frans en kan vlot overweg met de courante MS Office programma’s.


Ons aanbod:

Binnen een dynamische en aangename werksfeer bieden wij een gevarieerde en uitdagende functie met doorgroeimogelijkheden in BelgiĆ« maar ook op internationaal vlak, permanente opleidingsmogelijkheden en een aantrekkelijk salarispakket aangevuld met extralegale voordelen waaronder een firmawagen, laptop en  smartphone.

Interesse?
Stuur je sollicitatiebrief en CV naar Colas Belgium t.a.v. Femke Smedts  – HR Dienst – Nestor Martinstraat 313 – 1082 Brussel – E-mail: job@colas.be - Tel: 02/482.06.37

Geen opmerkingen:

Een reactie posten