vrijdag 12 juni 2015

ADJUNCT CALCULATOR – Vlaanderen & Brussel

Functieomschrijving:
Je beheert de prijsstudies van een aantal van onze publieke en private wegenisprojecten van A tot Z: analyse en voorbereiding van aanbestedingsdossiers, prijsaanvragen bij leveranciers en onderaannemers, controle van meetstaten, berekening van kostprijzen, uitwerken van varianten, … Je rapporteert aan de directeur van de studiedienst en werkt nauw samen met de aankoopdienst (ivm leveranciers en onderaannemers) en de werfleiding (ivm werfkosten).

Gezocht profiel:
 
Je beschikt over een master- of bachelordiploma bouwkunde. Je werkt zeer nauwkeurig, doordacht en analytisch en bent in staat om eventuele tegenstrijdigheden in aanbestedingsdossiers op te merken. Het halen van deadlines zie je als een uitdaging. Je bent een teamplayer en kan goede contacten met klanten onderhouden. Commercieel aanvoelen en onderhandelingsvaardigheid zijn bijkomende troeven.
Interesse?
Stuur je sollicitatiebrief en CV naar Colas Belgium t.a.v. Femke Smedts  – HR Dienst – Nestor Martinstraat 313 – 1082 Brussel – E-mail: job@colas.be - Tel: 02/482.06.37

Geen opmerkingen:

Een reactie posten