maandag 27 juni 2016

APOK Zoekt Technisch commercieel medewerker Sint-Niklaas

APOK met 29 filialen is marktleider en de grootste verdeler van dakmaterialen in België. Reeds meer dan 60 jaar bouwen wij aan

een ijzersterke reputatie als producent van regenwaterafvoersystemen en als groothandel in dakbedekkings-materialen. Apok staat in de sector bekend om zijn ruime voorraden, zijn zeer klantgerichte service en zijn efficiënt logistiek netwerk. Wij bieden de dakwerker een totaalpakket van producten en diensten aan.  Met een team van 250 enthousiaste en gedreven medewerkers blijft Apok bouwen aan een continue groei.

 

Voor ons filiaal te Sint-Niklaas en Brugge zoeken wij een

 

Technisch commercieel medewerker (M/V)

 

Functie:

Je ondersteunt de filiaalverantwoordelijke bij de dagelijkse werking van het filiaal. Tevens ben je het aanspreekpunt voor onze klanten.

 Het uitgebreide takenpakket bestaat onder meer uit:

-        het opmaken van offertes,

-       orderverwerking,

-        facturatie

-       technische ondersteuning aan onze klanten

 Daarnaast sta je mee in voor het stockbeheer en het algemene magazijnwerk.

 

 

Profiel:

Je hebt affiniteit met de bouwsector en bent in het bezit van een bachelor diploma of je kan terugvallen op voldoende ervaring. Je bent een teamspeler, klantvriendelijk, commercieel en flexibel. Je werkt goed georganiseerd, nauwkeurig en efficiënt. Je bent vertrouwd met de courante MS Office toepassingen.

 

 

Aanbod:

Wij bieden je een grondige opleiding; zowel administratief, commercieel als qua productenkennis. Je krijgt een verantwoordelijke en zelfstandige job binnen een financieel gezond bedrijf met bewezen stabiliteit. Je verloning staat in functie van je ervaring en capaciteiten. Daarnaast voorzien we een groepsverzekering-pensioenopbouw volgens CAO bepalingen metaalsector en maaltijdcheques.

 

Interesse:

Aarzel niet om te telefoneren naar Marianne Denys 016 61 72 76. Je kan ook je CV en motivatiebrief mailen naar jobs@apok.be met als referentie ‘technisch commercieel medewerker.

Wij contacteren elke sollicitant per e-mail of telefoon en wij behandelen elke kandidatuur met discretie.

 

 

Check ook onze website WWW.APOK.BE

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten