maandag 9 mei 2016

Technisch administratief werfvoorbereider (m/v

Alonco is een familiale onderneming gespecialiseerd in openbare water- en rioleringswerken. Wij voeren zowel grote projecten uit als langdurige onderhoudsopdrachten in specifieke regio’s. Wij profileren ons als een sterke en flexibele partner die erop staat om betrouwbare en kwalitatieve resultaten te leveren.
Meer info kan je terugvinden op <a href="www.alonco.be" target="_blank">www.alonco.be</a>

Voor de uitbreiding van ons team zoeken wij versterking voor ons technisch-administratief bureau.

Technisch administratief werfvoorbereider (m/v) in Verrebroek
voor onmiddellijke vaste indiensttreding
Functieprofiel: Als werfvoorbereider/dossierbeheerder zorg je voor technisch administratieve ondersteuning opdat het operationeel gebeuren op de werf feilloos kan verlopen. Wanneer een dossier binnenkomt bestudeer je uitvoerig de plannen en het bestek. Vanuit die voorstudie bepaal je welke acties ondernomen moeten worden: uitdenken van technische alternatieven, contact openbare besturen, aanvraag vergunningen, bestellen van de nodige materialen,… Je gaat mee naar werfvergaderingen en volgt de technisch-administratieve ondersteuning tijdens de werken verder op: opmaak technische fiches, communicatie nutsmaatschappijen, verloop planning, etc… Bij oplevering van de werven kan je een uitgebreid dossier voorleggen die alle werken van de firma mooi gestructureerd bundelt en weergeeft.    
Verwacht: Je doorliep een hogere technische studie en kan deze eventueel aanvullen met relevante ervaring. Enerzijds beschik je over de nodige affiniteit met de bouwwereld. Je hebt kennis van de materialen, je kan planlezen en bent vertrouw met de verschillende werfprocessen. Kennis Autocad is een pluspunt. Anderzijds maak je het verschil door jouw organisatorisch talent. Daarbij ga je gestructureerd te werk en weet je steeds het overzicht te bewaren zonder de details uit het oog te verliezen. Je bent in staat de juiste instanties en contactpersonen te detecteren en er tijdig en zorgvuldig mee te communiceren. Jouw gedrevenheid valt makkelijk in te passen in de spirit van het team en de wil om kwaliteitswerk te leveren!      
Aanbod: Wij bieden een vast contract aan voor een uitdagende functie waarbij je terecht komt in een familiale onderneming. Je geniet voldoende ondersteuning van het team rondom jou om uit te groeien tot een sterke schakel. Je geniet een aantrekkelijk loonpakket op basis van jouw kennis, ervaring en ontwikkeling.
Contact voor deze vacature:
Contact Persoon : Ann Steenhuyse
Adres: Aven Ackers 15, 9130 Verrebroek
Telefoon : 0475/841926
E-mail : ann.steenhuyse@alonco.be

Geen opmerkingen:

Een reactie posten