dinsdag 15 september 2015

Ontwerper-tekenaar (m/v) - statutair

Leuven. Eeuwenoud, springlevend! Dagelijks staan ongeveer 1100 gemotiveerde medewerkers klaar voor inwoners, bezoekers en bedrijven. Een boeiende uitdaging waaraan ook jij kan meewerken! Om ons team te versterken zijn we momenteel op zoek naar een:
    Ontwerper-tekenaar (m/v) - statutair
    Je ontwerpt de toekomstige wijzigingen in het Leuvense  straatbeeld en streeft hierbij naar een kwalitatieve en gebalanceerde inrichting van de publieke ruimte met het oog op een aangename leefomgeving voor je medeburgers. Je maakt ontwerpplannen voor de heraanleg van pleinen en straten, wegenis- en rioleringswerken en onderhoudsdossiers. Hierbij volg je de  instructies van de ingenieurs van de afdeling weg- en waterbeheer en van de coördinator ontwerp. Na de ontwerpfase bespreek je je plannen met andere betrokken stadsdiensten en met externe overheidsinstanties. Daarna volg je de uitvoering van je ontwerpen mee op en verleen je advies. Ten aanzien van het bestuur en de bevolking kan je je ontwerp overtuigend presenteren.
    Profiel: je hebt een bachelordiploma en je hebt gevorderde kennis en aantoonbare ervaring van tekenen in CAD. Je bent een teamspeler en kan goed zelfstandig werken. Anderen overtuigen van je ontwerpkeuze lukt vlot en op een natuurlijke manier. Je volgt de strikte deadlines.Interesse? Wil je de uitdaging aangaan? Aarzel dan niet en surf naar www.leuven.be/vacatures voor meer informatie en voor het verplichte sollicitatieformulier. Solliciteren kan tot en met 16 september 2015. De mondelinge proef met case zal doorgaan in de week van 12 oktober 2015.
    Stad Leuven voert een geïntegreerd personeelsbeleid met oog voor diversiteit. Wij selecteren kandidaten op basis van hun competenties, ongeacht leeftijd, handicap, religie, geslacht of afkomst.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten