woensdag 6 mei 2015

Studentenjobs renovatie startbaan luchthaven Zaventem

Voor onze werf op de luchthaven van Zaventem (renovatie startbaan) zoeken wij studenten voor een studentenjob in de periode 27/05/2015-06/09/2015.
Taken: toegangscontrole + bedeling water + begeleiding voertuigen + werfassistentie. De projectleider heeft de intentie om de studenten bouwkunde af en toe te laten meelopen op de werf (werfassistentie) zodat die wat kunnen bijleren. Maar met de drukte en stress op zo’n werf durf ik dat niet 100% te garanderen. De goede uitvoering van de werf krijgt uiteraard voorrang.

De projectleider zou de studenten vooraf gezamenlijk naar de werf willen laten komen (dag in de maand mei nog te bepalen, ergens tussen 07u00 en 15u00) om hun al de nodige uitleg te geven over hun taken en om hun de werf te leren kennen. Alle studenten zullen ook de specifieke veiligheidsopleiding moeten volgen (filmpje van +/- 30 minuten met examen).

De personeelsdienst en het interimkantoor Startpeople zal jullie mogelijks ook nog eens uitnodigen om alle paperassen in orde te brengen.

Voor studenten hoger onderwijs voorzien wij 12,5 euro bruto per uur + verplaatsingskosten. Rijbewijs B en eigen wagen is een must. De kans dat studenten samen kunnen oprijden is klein. De aanvangsuren van iedere shift zullen buiten de spits liggen. Toegang tot de werf via N227 Nossegem – Namenstraat. Voor sommigen is dit vrij ver rijden. Wees u daarvan bewust als u zich engageert. Wij houden niet van opgevers die de job stoppen na enkele dagen …. want dat brengt onze planning flink in de war.

Wat vragen wij nu aan alle studenten die op deze werf willen werken:
1.       Zorg dat je online gesolliciteerd hebt voor deze studentenjob ( www.willemen.be/nl/vacature/aanvragen-studentenjob-aswebo )
2.       Geef (gedetailleerd ! ) de periodes op waarin u kan werken of juist niet werken, inclusief weekends, dag, nacht, ….. Hoeveel dagen wens je maximum te werken ?
3.       Vraag alvast het attest op waaruit blijkt hoeveel dagen u nog mag werken als student (max. 50 dagen) (www.mysocialsecurity.be/student/nl/over-student-at-work/attest.html )
4.       Haal op uw gemeentehuis/stadhuis een bewijs van goed gedrag en zeden en bezorg dit aan mij a.u.b. (veiligheidsmaatregelen nationale luchthaven)
Bekijk de video van dezelfde werkzaamheden in de periode 1996-1999. Deze video geeft u een idee wat u te wachten staat op deze werf.
https://www.facebook.com/jobs.aswebo/videos/669918423118376/?pnref=story

Meer info: www.willemen.be/nl/nieuws/aswebo-renoveert-startbaan-brussels-airport?field_contractors_nid=All

DIRK HERMAN
Hoofd Personeelsdienst
tel  +32 9 321 22 55 • gsm  +32 476 428 300 • e-mail  Dirk.Herman@aswebo.be

Geen opmerkingen:

Een reactie posten