woensdag 11 juni 2014

Calculator Woningbouw – Country Charm Constructions

Bedrijfsinfo
Onze firma is een algemene bouwonderneming die zich vooral toespitst op de traditionele woningbouw. De familiale werksfeer en de professionele ervaring van onze medewerkers zijn samen met de open bedrijfsstructuur, waar “samen werken” centraal staat, onze belangrijkste troeven.
Ben je op zoek naar een boeiende functie? Binnen een stabiel bedrijf? Kom dan zeker eens langs!

Uw functie
Je bent verantwoordelijk voor het opstellen van meetstaten, de aanvraag van offertes en de nacalculatie van de uitgevoerde werven. Dit alles aan de hand van de bijhorende plannen en lastenboeken.

Uw profiel
Je bent een energieke teamspeler, graduaat bouwkunde of gelijkwaardig door ervaring, die makkelijk initiatief neemt en stressbestendig is. Tevens ben je technisch, administratief onderlegd (MS Office) en sterk in nauwkeurig, zelfstandig werken.

Ons aanbod
We bieden een uitdagende, boeiende functie in een stabiel en klantengericht bedrijf. Onmiddellijke indiensttreding met een voltijds bediendecontract.

Country Charm Constructions
Torenstraat 106, 3110 Rotselaar
016/44.70.61.

info@countrycharm.be

1 opmerking:

  1. Klopt het dat bij een Vacature voor calculator een ingenieursgraad vereist is? En moet dit een ing. of .ir graad zijn, HBO of universitair?


    BeantwoordenVerwijderen