donderdag 15 mei 2014

Vacature Europlafond / Eurocloison / Aramis



Vacature : technisch ondersteunende medewerker
Wie zijn wij?
Europlafond / Eurocloison / Aramis is een bedrijvengroep die zich hoofdzakelijk toespitst op de binnenafwerking van gebouwen. In dit marktsegment behoren de plaatsing van systeemplafonds, geprefabriceerde scheidingswanden en schrijnwerk tot onze dagelijkse bezigheden. Wij zijn de eigenaars van exclusieve systemen van kantoorwanden en wij hebben deze omkaderd met diverse andere producten teneinde ons cliƫnteel een globale service te kunnen aanbieden. Onze eigen systemen worden geproduceerd in onze werkplaatsen in Sint-Pieters-Leeuw. Als installateur verzorgen wij de plaatsing van deze en andere systemen in gans Belgiƫ en geregeld ook in het buitenland.
Wie zoeken wij?
Ter ondersteuning van onze projectleiders zoeken wij de draaischijf die binnen onze bedrijvengroep zal instaan voor de opmaak van uitvoeringstekeningen en fabricagedossiers voor de uit te voeren werven. De aankoop van het stockmateriaal en het toezicht op het goede behe


er ervan maken deel uit van deze job evenals het uitwerken van projecten in het kader van productontwikkeling. Kennis van een digitaal tekenprogramma (voorbeeld AUTOCAD) is gezien wat voorafgaat een noodzaak evenals een uitgebreide kennis van de meest courante programma’s (Windows- Office).
Omwille van de taakomschrijving lijkt het ons evident dat de kandidaten een vorming zullen hebben genoten in de bouw. Het niveau van “Bachelor” is in onze ogen het laagste in aanmerking genomen niveau van vorming. Verder zoeken wij een jonge persoon waarbij we 30 jaar als maximum leeftijd hanteren.
Daar wij actief zijn in gans het land strekt tweetaligheid tot aanbeveling, gesteld dat het geen noodzaak zou zijn.
Onze gedachten gaan uit naar een zeer geordende en georganiseerde persoonlijkheid behept met een gezonde dosis perfectionisme en bereid te werken in binnendienst. Eens deze veelzijdige job met succes te hebben waargenomen bestaat de mogelijkheid door te stromen naar de functie projectleider na eerst een ven 
Wat bieden wij?

Een competitieve verloning in een stabiele bedrijvengroep waar u, na ingewerkt te zijn in onze werkmethode en onze systemen , een belangrijke en voldoeninggevende rol zult spelen in ons dagdagelijks bezig zijn.

Ruisbroeksesteenweg, 235 – 237
1601 Sint-Pieters-Leeuw

Geen opmerkingen:

Een reactie posten